Ett sammandrag













Då har vi alltså varit en hel månad i Australien och det har gått så sjukt snabbt! Har som många vet inte den bästa kameran, är inte heller den som fotar mest. Här kommer dock ett axplock ur Emmas mobilkamera, som visar lite av det vi har sysslat med: vi började med att beskåda den vackra Great Ocean Road, med allt vad det innebar ( klippor, regnskog och små pingviner ) 

Vi har besökt X antal barer och druckit X antal liter av de utsökta australiensiska Goone vinerna som vi med iver prövat oss igenom! Jag och Amy har tillsammans besökt Sydney, Newcastle, Byron Bay, Surfers Paradise, Brisbanse, Mooloolaba (precis lärt mig uttala det) samt Wynnum där vi besökt Mias moster. 

Under den här perioden har vi gått en hel massa, bland annat på museum, lagat billiga grytor och träffat fina Julia och Sebbe! Har även bränt oss, svurit över det, smörjt in oss och svurit på att aldrig mer bränna oss, blivit övermodiga och bränt oss igen. Tittat på träd, träffat ödlor, gått vandringar, ätit minicupcakes, surfat, simmat ( trots hajar!!!) fikat, handlat och sett vackra vidder! Träffat spännande människor, excentriska Australienare och blivit guidade av Amys kompis Ellie. Samt planerat inför vår intensiva Nya Zeeland resa som vi ska påbörja imorgon!!!:) Ser verkligen fram emot det! Har alltså haft fullt upp! Ska bli bättre på att fota det vi gör!:) kommer nog fler bilder från Mia och Amys kameror!;) hoppas ni har det helt toppen var ni än håller hus! Puss och kram!

Kommentarer:

1 BigM:

skriven

Underbart att få se lite. lite mer Emma också! vill kolla solbrännan i detalj! Pok

Kommentera här: